Blog

Redken shampoo voor ieder haartype

Lekker naar de kapper, je haar daar laten wassen en een fijne hoofdhuidmassage krijgen: wie geniet daar nu niet van? Helaas zit dat er even niet in. Kappers mogen (tijdelijk) hun beroep niet uitvoeren in verband met de corona-crisis. Dat is natuurlijk waardeloos, want veel kappers zitten nu werkloos thuis en kunnen hun klanten alleen telefonisch, via de mail of de app van advies voorzien. Gelukkig mogen zij nog wel producten verkopen. Zo kun je zelf je haar in topconditie houden tot je eindelijk weer in de kappersstoel mag plaatsnemen. Jouw kapper weet precies welke shampoo voor jouw haar het meest geschikt is. Met de complete lijn Redken shampoo is er altijd wel een soort die perfect is voor jouw haar. Bestel deze Redken shampoo via je eigen kapper en hou je haar mooi en gezond.

Met Redken shampoo zorg je goed voor je haar

Natuurlijk is zelf je haar wassen lang niet zo fijn als het bij de kapper laten wassen. Jezelf een hoofdhuidmassage geven valt immers niet mee. Maar door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, zorg je wel goed voor je haar. En indirect ook voor je hoofdhuid. Heb je bijvoorbeeld last van huidschilfers of roos? Dan is er een speciale Redken shampoo voor jou. Dat geldt ook voor normaal haar, voor extra vet haar en voor gekleurd haar.

Zorg goed voor je haar dan blijft het langer in model

Het kan nog wel even duren voor je weer naar de kapper mag en kunt gaan. De thuisquarantaine-maatregelen moeten eerst helemaal van de baan zijn. Daarna mag je ook pas in de kappersstoel plaatsnemen als je niet verkouden bent en geen koorts hebt. Je kapper mag je pas knippen als hij of zij weer in topconditie is. Tot die tijd zul je het even moeten doen met het kapsel dat je nu hebt. Als je lang haar hebt, is dat waarschijnlijk geen probleem. Heb je echter een kort kapsel, dan moet je extra je best doen om er goed uit te blijven zien. Door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken kom je al een heel eind!

Knip je haar niet zelf!

Natuurlijk is het verleidelijk om zelf even je pony bij te knippen. Maar doe het niet! Gebruik desnoods schuifspeldjes of lak, maar ga niet zelf knippen als je dat nog nooit hebt gedaan. De kans is namelijk groot dat het resultaat van je knipbeurt niet goed is. En je hebt even geen kapper ter beschikking die jouw fouten kan oplossen…

Geef een reactie