Blog

De leukste cadeautjes voor jouw vriend

Ieder jaar krijg ik weer hetzelfde antwoord van mijn vriend als ik hem vraag wat hij voor zijn verjaardag als cadeautje wilt hebben: “weet ik niet”. Dit betekent dus dat ik elk jaar weer mijn creativiteit de loop moet laten gaan. In mijn telefoon sla ik het hele jaar door dingen op waarvan hij wel eens zegt dat hij het handig vind of graag zou willen hebben, maar als de dag van zijn verjaardag nadert blijf ik het lastig vinden. Het feit dat hij al blij is met een nieuwe tandenborstel en een paar sokken helpt daar niet echt bij. Er zijn een paar cadeautjes waarvan ik heb gemerkt dat die echt altijd goed zijn. Want wie zegt dat je het meest originele cadeau ooit moet geven? Zolang hij er maar blij mee is, toch?

Een activiteit als cadeau

Mijn vriend is erg sportief en vind het altijd leuk om ergens heen te gaan of om iets te doen. Zo heb ik vaak genoeg de weken voor zijn verjaardag op verschillende websites gezocht naar inspiratie en goede deals. Geef bijvoorbeeld activiteit als rijden op een quad, paintballen of een driftcursus cadeau. Wil je het speciaal maken, laat hem dan eens in zijn favoriete droomauto rijden en een vliegtuigje besturen!

Is jouw vriend een bourgondische genieter, neem hem dan eens mee voor een wijn- of bierproeverij of een sterrenrestaurant. Als hij het leuk vind om zelf te koken, biedt hem dan een kookcursus aan (in de hoop dat hij vervolgens zijn nieuwe skills voor jou oefent).

Altijd handig

Je kunt ook aan een cadeau denken dat hij langer kan gebruiken en altijd goed is, bijvoorbeeld kleding. Mijn vriend heeft een hekel aan shoppen en heeft dan ook niet vaak nieuwe kleding. In mijn zoektocht naar kleding voor hem kwam ik een heel leuk merk tegen: Black Bananas. Helemaal zijn stijl en ik wist dat hij hier blij mee zou zijn. Wat ook fijn is, is dat hij weet dat jij de kleding ook leuk vind en het dus vaak zal dragen. Mocht je ook kleding voor jouw vriend willen kopen, dan val je met je neus in de boter. Er is namelijk Black Bananas sale!

Zelfgemaakt

Ben je in een creatieve bui, dan kun je het cadeau zelf maken. Maak bijvoorbeeld een fotoboek met jullie mooiste herinneringen samen of ga voor een herinnering aan de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Of maak een set met 52 kaartjes met redenen waarom je van hem houdt, zodat hij er elke week eentje kan openmaken. Tot slot kun je een set maken met kaartjes voor date-ideeën. Als jullie dan even niet weten wat je samen kunt doen, kun je een kaartje openmaken!

Geef een reactie