Blog

Nieuwe woning of bedrijfspand? Check hier onze interieur tips!

Dus je hebt een nieuwe woning/bedrijfspand? Dit betekend dat je een nieuw of gedeeltelijk nieuwe interieur wilt gaan aanschaffen. Wij van interieurmarkt.nl geven jou een aantal tips die ervoor zorgen dat je altijd in stijl bent! Wij hebben een aantal leuke stijlen en tips bij elkaar verzameld zodat jouw huis er precies zo uit ziet als dat jij wil! Ben je op zoek naar een totaal nieuwe stijl? Wij geven ook een leuke inkijk in bepaalde nieuwe stijlen op ons blog. In deze blog geven we inzicht in 4 verschillende stijlen.

Interieurstijl #1: Miami vibes

Lichtroze, mint en zacht geel zijn de kleuren van de interieurstijl Miami Vibes. Meubels op pootjes maken deze stijl erg herkenbaar. Deze stijl staat daarnaast ook nog eens bekend om zijn geometrische patronen, dit maakt de stijl erg opvallend maar door de lichte kleuren juist ook weer heel rustig. De vibes uit vanuit Miami mogen natuurlijk geen groene planten missen, dit maakt jouw interieur helemaal af.

Interieurstijl #2: Oosters

Een oosterse interieurstijl heeft een gezellige en warme sfeer die er voor zorgt dat je helemaal tot rust komt in je huis. De oosterse meubelen zorgen voor heerlijk warme en sfeervolle hoekjes in je woonkamer of andere gedeeltes in je huis. Safaary heeft een prachtig aanbod aan oosterse meubelen, van poefen tot tafeltjes en allerlei verschillende soorten lampen in de oosterse stijl. Met de meubelen creëer je ook nog is een heel toegankelijke omgeving waar iedereen zich thuis zal voelen.

Interieurstijl #3: Jungle

De jungle interieurstijl is een stijl waarbij veel hout en planten gebruikt worden. Door het gebruik van hout en voornamelijk veel hangplanten creëer je een prachtige jungle look in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp met een tak waar de lampen omheen zitten of een oud robuust tafeltje met daarop een plant. Een aantal industriële elementen zijn heel goed te combineren met een jungle look.

Interieurstijl #4: Slim wonen

Slim wonen is tegenwoordig een nieuwe trend. Door allerlei slimme producten die op de markt zijn gekomen kan je jouw huis volledig slim maken. Al jouw apparaten in huis zijn met elkaar verbonden en alle apparaten kunnen met elkaar communiceren. Communicatie gaat vaak via het WIFI netwerk in je huis of via Bluetooth. We geven een paar voorbeelden: Een slimme deurbel die je laat zijn wie er voor de deur staat. Een slimme lamp die aangaat wanneer jij uit je bed stapt of een slimme koelkast die aangeeft wanneer er bepaalde producten bijna over datum zijn.

Let op! Wanneer je voor een nieuw interieur gaat, dan zal je veel afval krijgen. Je doet er dan slim aan om een afvalcontainer te huren. 

Geef een reactie