Blog

Barst! Daar gaat mn scherm!

Het is weer zover. Telefoon kapot, of kwijt, of gestolen, of te traag, te vol. Allemaal redenen om weer eens een nieuwe telefoon te overwegen. Soms uit noodzaak maar liever omdat je een nieuwer speeltje nodig hebt en je abonnement kunt vernieuwen. Maar waar let je nou op? Ben je die zakenvrouw en heb je een goede mail app nodig met handige agenda / to do lijst functies of gebruik je hem voornamelijk voor spelletjes op de wc. Zolang je je handen wast en je telefoon vind ik het allemaal prima. 

Zelf ben ik een beetje van alles. Als eenmanszaak heb ik mijn mail, contacten, een agenda, chat app en documenten nodig, maar daarnaast wil ik ook goed kunnen fotograferen, leuke katten filmpjes vastleggen en uiteraard mijn ogen en mn zelfbeeld lichtelijk verpesten door middel van obsessief door Instagram te scrollen.

Ik heb hulp nodig…

Naar de psycholoog ga ik al regelmatig maar ik doel nu meer op de beste telefoon te kiezen! Er is domweg teveel keuze en heb problemen met kiezen. Ik was behoorlijk tevreden met mijn laatste telefoon dus ik ga mijn vorige mobiele telefoon vergelijken met de overvloed aan keuze die er is.

 

Ik wist dat er veel was maar zoveel?!

Alcatel

Apple

BlackBerry

CAT

Google

Honor

HTC

Huawei

LG

Motorola

Nokia

OnePlus

Samsung

Sony

Xiaomi

Filteren

Hoe maak je je keuze? Kijk naar hoeveel opslag je nodig hebt op je toestel of in de cloud services. Welk besturingssysteem gebruik je het liefst? Ben je een Apple fanboy of werk je het lekkerst met Android van Google. Groothoek camera of niet? Wil je het nieuwste van het nieuwste of ben je content met je iPhone 5s. Ook niet onbelangrijk: wat is je budget? Je kunt het allemaal lekker filteren tegenwoordig.

Retro of nieuw?

Nieuw of oud? Je kunt tegenwoordig ook voor kiezen voor refurbished. Ja ik leg je uit wat dat is. Dat is een telefoon die is gebruikt maar helemaal vernieuwd van binnen. Denk dan aan een nieuwe batterij en de telefoon wordt getest zodat hij eigelijk weer zo goed als nieuw is. Daarbij wordt hij goed schoongemaakt. Geen wc bacteriën voor mij dankjewel!

Tijdens het mobiele telefoon vergelijken kwam ik toch uit op een compleet andere telefoon en ben eigenlijk super tevreden! Thank god voor mobiele hulp!

 

Geef een antwoord