Blog

Kleed je stijlvol in de lente!

Hoewel het nu buiten nog behoorlijk fris aanvoelt door de oostenwind valt het wat mij betreft niet meer te ontkennen: de lente/zomer komt eraan! Dat houdt in dat we weer lekker meer naar buiten kunnen en over (hopelijk) niet al te lange tijd weer kunnen gaan genieten van de zon en de warmte. Ik kan niet wachten! Op dit soort moment ga ik altijd even door de kleding kast om te kijken van welke kleding ik nog wat meer kan gebruiken en toen kwam ik erachter dat ik nodig een polo voor heren wil kopen. Hieronder zal ik uitleggen waarom.

Kledingkeuze

Het is volgens mij vrij normaal dat je smaak qua kleding steeds langzaam een beetje gaat veranderen. Dat is natuurlijk super leuk omdat je daardoor ook steeds nieuwe kleding kan kopen. Nu kwam ik erachter dat ik in mijn kast heel veel shirts heb liggen met een normale ronde hals. Daar is natuurlijk niets mis mee. Het enige probleem is dat ik niet altijd alles aan kan naar mijn werk. Met een polo kan dat veel beter. Het hangt voor mij een beetje in het midden tussen netjes en casual. Eigenlijk precies geschikt voor op mijn werkplek. Daarnaast vind ik het eigenlijk heel lekker zitten. Er was dan ook een tijd dat mijn kast er vol mee lag. Hoe het komt dat er nu niet meer van dit soort shirt in liggen, weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik weet alleen dat ik ze mis en dat ik daar verandering in ga brengen.

Te koud

Omdat het nog wel een tijdje zal duren voor ik de shirts echt aan kan, heb ik een soort tussen oplossing bedacht die mij kan gaan helpen de shirts toch stiekem eerder te kunnen dragen. Ik koop er namelijk gewoon een bodywarmer voor heren bij. Die bodywarmer zorgt er dan voor dat mijn borst, buik en rug lekker warm blijven. Zelf heb ik niet echt problemen met koude armen dus het zou wel eens heel goed kunnen werken. Nu heb ik alleen nog een probleem dat ik moet oplossen. Ik kan namelijk niet goed kiezen. Er is op dit moment zoveel keuze dat ik gewoon door de bomen het bos niet meer zie af en toe. Ik houd niet heel erg van prints dus die vallen al af. Toch is er dan nog meer dan genoeg te kiezen. Waarschijnlijk maak ik een top vijf en laat deze dan allemaal bezorgen. Op die manier zie ik vanzelf wat het beste staat en past!

Geef een reactie