Blog

Hoe kom je deze quarantaine goed uit?

De tijd waarin we leven is een lastige. We zitten gedwongen binnen, en kunnen naast thuis blijven bijna niks uitvoeren. Helaas valt er voorlopig weinig aan te veranderen, en hebben we dit te accepteren. Hoe beter iedereen zich aan de regels houdt, des te sneller alles weer normaal wordt. Daarnaast heeft deze periode ook zijn voordelen: je hebt meer tijd om handen om jezelf te ontwikkelen en verbeteren, en om klusjes aan te pakken die je normaal door drukte sneller zou laten liggen. Lees daarom deze blog om inspiratie te krijgen hoe je deze quarantaine als een verbeterde versie van jezelf uitkomt!

Blijf fitnessen

Het is voor de meeste mensen al moeilijk genoeg om de motivatie om te fitnessen te blijven vasthouden. We begrijpen ook dat dit in deze periode bijna nóg moeilijker is, maar toch is het echt verstandig dit te blijven doen. Zorg voor de juiste materialen, zoals een yogamatje en wat gewichtjes, en ga lekker het park in om te sporten! Je kunt op internet talloze workouts vinden die geschikt zijn om thuis, of in het park te doen. Geen excuses meer, gewoon gaan!

Leer een nieuwe taal

Heb je altijd de droom gehad om een nieuwe taal te leren? Dan is dit nu jouw tijd! Je hebt meer dan genoeg tijd ervoor, en je komt de quarantaine een stuk beter uit als je iets geleerd hebt. Via verschillende apps wordt het leuk gemaakt om een nieuwe taal te leren, doordat er bijvoorbeeld een spel element zit. Via deze apps kun je ook makkelijk leren door te luisteren, terwijl je bijvoorbeeld een wandeling maakt. Je kunt er ook voor kiezen om het op de ouderwetse manier te doen, en bijvoorbeeld kinderboeken te kopen in de nieuwe taal die je wilt leren. Deze zijn grammaticaal vaak simpel en daardoor een goede start.

Pak slechte gewoontes aan

Heb je slechte gewoontes waar je je in  het dagelijks leven aan stoort? Dan is dit een goede tijd om dit eens onder handen te nemen. Zo heb ik bijvoorbeeld een vriend die deze periode gebruikt om van zijn speed verslaving af te komen, een moedige stap! Heb jij ook verslavingen of andere dingen die je echt aan wilt pakken, neem dan nu je tijd om genoeg informatie te winnen hierover. Je zult je herboren voelen als de quarantaine voorbij is, en jij er als beter mens uitgekomen bent!

Heb jij nog tips hoe je jezelf kunt verbeteren in deze tijd? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie