Blog

Dental 365 is er voor jouw acute tandklachten!

Je zult het net zien, het is 17.30 en je kies breekt af, je vulling rolt eruit of je stoot zomaar een tand uit je mond. Dan kun je dus echt niet wachten tot de volgende ochtend om een afspraak te maken bij je eigen tandarts. Gelukkig hoeft dat nu ook niet meer. Je kunt nu terecht bij Dental 365. Een spoedtandarts die 7 dagen per week bereikbaar is en waar je niet ingeschreven hoeft te staan. Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar wat nog beter nieuws is, is dat je dus een stuk sneller van je klachten af bent. Dental 365 is gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht.

Wanneer ga je met spoed naar de tandarts?

Daar zijn verschillende redenen voor: verga je van de kiespijn doordat je een gaatje hebt? Ben je lelijk gevallen en heb je een tand stuk of zelfs eruit? Heb je een reguliere tandartsbehandeling ondergaan en krijg je nabloedingen of een ontsteking? Dan kun je bij Dental 365 terecht. Ook wanneer het gaat om ernstige ontstekingen aan het tandvlees, een losse tand of kies, een uitgevallen tand of kies kun je hier terecht. En dat is een fijn idee!

Tandzorg in tijden van corona

Alles is momenteel anders dan anders. Tandartsen zijn natuurlijk risicolopers als het gaat om corona. Het kan dus zijn dat de reguliere tandcontrole wordt afgezegd en verschoven naar een datum in de toekomst. Maar als het gaat om acute pijn, dan is tandzorg echt noodzakelijk. Probeer toch met pijnstillers de pijn te onderdrukken als het gaat om kies- of tandpijn en maak alleen een afspraak als het echt niet anders gaat. Tandartsen zitten letterlijk met hun neus bovenop hun cliënten en dat brengt gevaren met zich mee.

Tand- en kiespijn is verschrikkelijk, gelukkig is daar Dental 365

Tand- en kiespijn kan je hele leven ontwrichten. Wie denkt dat ik nu overdrijf, heeft vast nog nooit écht kies- of tandpijn gehad. Deze pijn is met niets te vergelijken. Je kunt niet eten, niet drinken, niet praten, niet lachen, niet zitten, niet liggen, niet lopen en al helemaal niet bukken. Tand- en kiespijn dreunt door je hele hoofd en het enige dat je wilt is er van af komen. En wel NU. Dankzij Dental 365 is dat in ieder geval mogelijk voor mensen (in de buurt van) Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Je hoeft niet lang te wachten voor je terecht kunt en je krijgt vakkundig advies over pijnstilling en hoe te handelen.

Geef een antwoord