Blog

Kunnen wij het maken? Nou, en of!

Daar zit je dan ineens zonder werk. Je contract weer niet verlengd omdat de bedrijven waar je mee werkte gewoon spelletjes spelen en goedkoop of snel werknemers willen afwerken. Nou ik was er helemaal klaar mee. Alles word je voor je gevoel onmogelijk gemaakt. Je kunt zo geen werk ervaring opbouwen en bent continu bezig met het vrezen voor je baan. Vaste klanten of collega’s opbouwen zit er ook niet bij op deze manier. Dat is geen leuk bestaan kan ik je vertellen.

Al vanuit huis uit ben ik opgegroeid met de bouw. Werd als kind wakker met lego blokken in mn bed en de hele familie hield van aanpakken. Werk krijgen en behouden is lastig vandaag de dag. Het draaide altijd al om de centen maar het is ook moeilijk wanneer er bedrijven zijn die een monopolie willen hebben op al het klus werk in de stad.

Ik ben zelf woonachtig in Den Haag en mijn familie is altijd bezig geweest deze stad op te bouwen en daar wil ik graag mijn stenen aan bijdragen. Nu werd ik een tijdje geleden getipt op uitzendbureau Den Haag en dacht; wat kan mij het bommen. Ik heb niets te verliezen. Ik wil lekker aan de bak en kan wel wat hulp gebruiken! Binckwerk heeft ervoor gezorgd dat ik de handen weer uit de mouwen kan steken en hebben mij gekoppeld met een paar uitstekende partijen die mij respecteren en me in mijn kracht kunnen zetten. Daad bij woord voegen is het motto en we zorgen er met z'n allen voor dat we werken aan een beter werkend Nederland! 

 

 

Geef een reactie